Logare Inregistrare Cos Cumparaturi

 

Dati-ne un Like pe Facebook sa fiti la curent cu ultimele noutati. Multumim!                 

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului InventivPrint.ro.

Site-ul InventivPrint.ro este operat de societatea SC INVENTIV PRINT SRL-D, cu sediul in Str. Delfinului, Nr. 1, Sc. B, Ap. 2, Timis, Timisoara, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/2485/10.10.2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe InventivPrint.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii InventivPrint.roin urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea InventivPrint.ro si a tertilor cu care InventivPrint.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe InventivPrint.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar InventivPrint.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de Contact .


Cos Cumparaturi  

Niciun produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei Total

Preturile contin TVA

Cosul Meu Plasare comanda